Orifmunka.hupont.hu

Dolgozz otthonról az Oriflame segítségével!

                          Üdvözlöm honlapomon!     

Ha szeretne egy gyorsan fejlődő,többféle lehetőséget kínáló munkát végezni saját időbeosztása szerint,kérem olvassa végig ezt a tájékoztató témájú honlapotCsók

Regisztráljon és próbálja ki magát egy izgalmas világban!!!!

Legyen vonzó és érezze jól magát Svéd módon,használja ki az Oriflame fantasztikus termékeit,lehetőségeit!!!!Csók

 Aktuális lapozható katalógus a linken!Csók 

 

Katalógus 09

KERESSEN PÉNZT!

Az Oriflame-nél csakis Önön múlik, hogy mit szeretne elérni és milyen életszínvonalat szeretne kialakítani magának és a családjának. Oriflame Szépségtanácsadóként Ön azonnali jövedelemre tehet szert, Ön határozza meg a céljait, a bevételét és a munkaidejét. Ön dönt arról, hogy sikeres, teljes munkaidős karriert szeretne elérni, vagy a szabad idejében értékesíti a termékeket, hogy plusz bevételre tegyen szert. Mindez egy egyszerű lépéssel kezdődik: a csatlakozással az Oriflame-hez.

Szeretné felépíteni saját vállalkozását? 
Szeretne plusz bevételhez jutni?
Szeretne több idővel rendelkezni, amit a családjára és a barátaira fordíthat? 
Szeretné, ha sikereiért elismerésben részesülne? 
Szeretné körbeutazni a világot? 

Az Oriflame-nél csakis Önön múlik, hogy mit szeretne elérni és milyen életszínvonalat szeretne kialakítani magának és a családjának. Mindez egy egyszerű lépéssel kezdődik, a csatlakozással az Oriflame-hez. 

Oriflame Szépségtanácsadóként Ön azonnal  jövedelemre tehet szert. Ön határozza  meg a céljait, a bevételét és a  munkaidejét. Ön dönt arról, hogy  sikeres, teljes munkaidős karriert szeretne elérni, vagy a szabad idejében  értékesíti a termékeket, hogy plusz  bevételre tegyen szert.

Az Oriflame háromféle  jövedelemszerzési lehetőséget kínál önnek:

1. Keressen pénzt azzal, hogy a termékek kedvezményes áron történő megvásárlásával azonnal megtakarít.
A katalógusban  szereplő árhoz képest kedvezményes áron, 25%-kal olcsóbban vásárolhatja meg a termékeket.

2. Keressen pénzt azzal, hogy megmutatja a katalógust, eladásai után így többletjövedelemhez jut. 
Az első bevétel az ajánlott termékekből és a vevők kiszolgálásból származik. Eladásai után azonnal 25%-os haszonra tesz szert

3. Keressen pénzt azzal, hogy másoknak is megmutatja az Oriflame üzleti lehetőséget, csapatot épít, így együtt még több pénzt kereshetnek.

Tekintse meg az Oriflame pénzkereseti lehetőséget bemutató videót: 

Katt a linkre!!! 

Az Oriflame céges tréningjei és a Vezetők által tartott képzések során Ön folyamatosan fejlesztheti képességeit. Sokféle eszköz áll rendelkezésére az üzlete építéséhez, legyenek ezek online alkalmazások, weboldalak, nyomtatványok, e-oktatási anyagok, termékprezentációk vagy más segédanyagok. Mindezek segítségével Ön könnyedén, bárhol és bármikor leadhatja rendelését és egyszerűen meghívhat és beléptethet másokat. Az Oriflame Akadémiákon való részvétellel Ön mélyrehatóbban megismerheti termékeinket, így még sikeresebben értékesítheti őket. Az Oriflame Üzleti Alkalmazás és a többi online üzleti segédeszköz segítségével hatékonyan intézheti üzleti ügyeit és fejlesztheti vállalkozását az Interneten is.

Az Oriflame Üzleti Lehetőséggel Ön megvalósíthatja az álmait, céljait, mindenféle kockázat nélkül, határtalan jövedelemszerzési lehetőségekkel!

REGISZTRÁLÁS ITT!!!

become-consultant

Sponsor=626871

AZ ELSŐ LÉPÉSEK

Start Program új belépőknek

Nagyon könnyen elkezdheti az Oriflame-es tevékenységét.

Mivel Szépségtanácsadóként a katalógusban szereplő árhoz képest 20%-os kedvezménnyel vásárolhatja meg a termékeinket, így első lépésként azonnal pénzt takarít meg, amikor saját részre és a családjának vásárol a katalógusból.

Második lépésben értékesítsen termékeket. Az Oriflame termékek értékesítése igazán egyszerű. Mutassa meg a katalógust az ismerőseinek, barátainak, a barátai barátainak, és vegye fel a megrendeléseket. Eladásai után azonnal 25%-os haszonra tesz szert. Minél több embernek mutatja meg a katalógust, annál több terméket tud eladni, így egyre több azonnali haszonhoz jut.

Új Szépségtanácsadóink részére speciális, három lépésből álló Start Programot hoztunk létre, amely segíti őket az elindulásban.

AZ ELSŐ LÉPÉSEK - START PROGRAM AZ ÚJ BELÉPŐKNEK

Váltsa valóra álmait szépségtanácsadóként és élvezze a luxust az Oriflame világában! Vásároljon az első 3 katalógusból miután csatlakozott hozzánk, és elegáns kozmetikumainkkal ajándékozzuk meg!

A katalógus-időszakok egyenként háromhetesek. Az első katalógus az, amely érvényessége alatt Ön csatlakozott az Oriflame-hez. Amennyiben ebből és az ezt követő 2 katalógus mindegyikéből vásárlása eléri katalógusonként a 100 bónuszpontot, ajándékainkkal élvezheti azt a luxust és eleganciát, amit az Oriflame kínál! Az ajándékok összértéke a 3 katalógus-időszakban összesen 20.295 Ft. Ilyen ajánlattal csak a Start program keretében élhet - használja ki! TÖLTSE LE A START PROGRAM TÁJÉKOZTATÓJÁT vagy TEKINTSE MEG LAPOZHATÓ FORMÁBAN

 Köszönöm hogy elolvasta és figyelmet fordított rám!Csók

 

 

Weblap látogatottság számláló:

Mai: 6
Tegnapi: 3
Heti: 6
Havi: 183
Össz.: 183

Látogatottság növelés
Oldal: Hogyan működik a HuPont.hu weboldalszerkesztő és honlap?
Orifmunka.hupont.hu - © 2008 - 2018 - orifmunka.hupont.hu

A HuPont.hu ingyen weboldal szerkesztő mindig ingyenes. A weboldal itt: Ingyen weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »